menu sluiten
gaston-schul-case

Gaston Schul

Douanezaken op een aantrekkelijke manier

iPhone

Zekerheid in douanezaken met deze maatwerk WordPress website

Ben je op zoek naar documentatie of advies om jouw douanezaken te begeleiden? Dan helpt de nieuwe website van Gaston Schul jou hierbij. De website treedt op als kennisbank en geeft op een interactieve wijze advies over hoe je als bedrijf jouw douanezaken regelt.

iPad_locaties

Locaties voor vervoerders en verladers

Een groot deel van de website bezoekers zijn vervoerders en verladers die op zoek zijn naar een van de locaties. Zij moeten op een snelle, en eenvoudige manier, de exacte locatie op kunnen zoeken op de website. De klant kan zelf ook landen en locaties aanmaken zodat de content eenvoudig zelf in beheer is.

Samsung

Een gebruiksvriendelijk menu

De website bevat veel pagina’s en lagen in de navigatie om ook op SEO goede organische posities te realiseren. Daarbij is het belangrijk dat zowel het menu op desktop als mobiel op een gebruiksvriendelijke menu fungeert. Daarom is er voor een megamenu gekozen op desktop, en is dit doorgetrokken naar een compacte versie voor mobiele gebruikers. Het menu is in meerdere iteraties getest, en legt een basis waarbij het mogelijk is om het aantal menu items flink uit te gaan breiden.

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Gerke! Vragen? Neem contact met ons op!
gerke-vd-akker
Gerke