menu sluiten
hfs

Holland Food Service

Geluk is… …snel en eenvoudig bestellen

Het leveren van kant-en-klaar maaltijden en verse ingrediënten aan organisaties zoals ziekenhuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen is een delicaat proces. Voor deze vers bereide producten moeten het bestelmoment en aflevermoment goed op elkaar worden afgestemd. Ook spelen er andere factoren zoals allergieën, diëten en seizoensgebonden producten mee tijdens het bestelproces. Met meer dan 2000 orders per dag is het dus een hele kluif om een bestelsysteem op te zetten waarbij klanten zowel hele gerechten als losse ingrediënten kunnen bestellen. Een mooie uitdaging dus voor Happy Geeks. En dat dacht Holland Food Service ook. 

hfs
hfs1

Aan de slag

De juiste voorbereiding is key

Een precies proces vereist ook een precieze voorbereiding. Onze business consultants werkten om die reden ook een compleet plan uit, bestaande uit wireframes, een datamodel en een beschrijving van de gewenste functionaliteiten. Onze specialisten gingen daarna meteen aan de slag met de bouw van een krachtige e-commerce oplossing in het Wiser systeem. 

Het resultaat

Precies op maat en passend voor de klant 

Het systeem had enkele maatwerk koppelingen nodig. Voor ons dus een mooie uitdaging. Er werden koppelingen gelegd met het ERP systeem van de klant om zo producten, voorraad en klant prijzen op te halen. Ook werd er aandacht besteed aan het optimaliseren van de snelheid door middel van caching en horizontaal (meer servers parallel laten draaien) en verticaal (meer processorkracht) opschalen van de serveromgeving. Hierdoor kunnen in een uur zo’n 1000 orders geplaatst worden. Elke dag opnieuw. Telkens met realtime prijzen, voorraden en specifieke klantwensen verwerkt in iedere order. Een passend product dus voor deze klant. En voor ons een resultaat om trots op te zijn. 

En door!

Zoals je ziet, levert Happy Geeks dus niet alleen traditionele en standaard e-commerce. Ook kun je bij ons terecht voor specialistisch werk. Wij zien de uitdaging graag komen.

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Gerke! Vragen? Neem contact met ons op!
gerke-vd-akker
Gerke