menu sluiten
Ribs

Ribs Delivery

Ribs Factory thuisbezorgd!

iPhone-ribs

Ribs Delivery is de bezorgformule van Ribs Factory, Nederlands bekendste spare rib franchise formule!

Met de bezorgoplossing probeert het bedrijf een eigen formule op te zetten en daarmee de kwaliteit van het eten en de bezorging te bewaken. En het is natuurlijk een enorme stap vooruit in de professionaliteit en omvang van deze spare ribs experts.

De toegepaste oplossingen

De website is een headless WordPress website, waardoor dit, vanwege de transities, snelheid en gebruikerservaring, een high-end product als resultaat geeft. Ook op zoek naar een website die headless is opgezet en daarmee de concurrent achterlaat? Neem dan contact op of bekijk deze website voor meer informatie over deze techniek.

iPad-ribs-2
iPad-ribs-2

Zoekmachine geoptimaliseerd

Wanneer op de verkeerde manier geïntegreerd, kan een applicatie van één pagina uw SEO-positie verpesten. Daarom hebben we server side rendering (SSR) geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat alle inhoud in de broncode terechtkomt. We gebruiken ook de Yoast SEO-plug-in voor de nodige metatags, breadcrumbs en sitemap.

Postcode module

Het is op het moment van schrijven mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in postcode gebieden in Tilburg. Met een module kan de beheerder postcodes toevoegen en verwijderen, waarmee aangegeven wordt in welke gebieden bezorging mogelijk is. Na het invullen van een postcode wordt een locatie gekozen en verwijst het systeem de bezoeker door naar de kassa.

case_image_browser-ribs

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Gerke! Vragen? Neem contact met ons op!
gerke-vd-akker
Gerke