menu sluiten
Apps_background

Een kwalitatieve app werkt altijd!

Wie wordt er nou niet happy met een doelgerichte applicatie?

Jouw klanten verwachten dat je organisatie snel de gevraagde informatie kan presenteren en willen het liefst dingen regelen op het moment dat het hen uitkomt. De meeste organisaties hebben moeite met deze flexibilisering.

Slimmer omgaan met informatie: Onze applicaties helpen u daarbij.

Denk breed en ga voor cross-platform apps!

Happy Geeks heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps. Ons getalenteerde team weet als geen ander hoe ze elke mobiele app naar een hoger niveau kunnen tillen zodat het precies werkt zoals jullie eindgebruikers verwachten. We kunnen jullie mobiele app van begin tot eind ontwikkelen, begeleiden en ondersteunen, van design tot support, maar ook met jullie verder meedenken met extra features. Want blijven ontwikkelen is wat wij graag voor onze klanten doen.

Bitmap

Cross Platform Apps

Je website is je digitale visitekaartje. Je wilt er dus zeker van zijn dat die staat als een huis. Ook moet een website op een perfecte manier jouw merk over het voetlicht krijgen. Het is logisch dat dit niet vanuit een standaardrecept kan, maar alleen op maat. Zo steek jij boven de concurrentie uit en krijg je jouw boodschap bij de juiste klant.

Passend, vindbaar en bruikbaar

Happy Geeks gaat graag samen met jou aan de slag om het maximale uit je (nieuwe) website te halen. Dat doen we niet alleen door schitterend beeldmateriaal en sprankelende teksten te verzorgen. Ook moet de werking van de website intuïtief en gestroomlijnd zijn. Én je boodschap krijgen we via SEO precies bij de klant die erop zit te wachten.

Bitmap

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Gerke! Vragen? Neem contact met ons op!
gerke-vd-akker
Gerke