menu sluiten

Effectieve webshops
Snelle webshops
Happy klanten!

Je bent bij het goede bureau als je op zoekt bent naar een plek maar we klanten nog happier maken dan in een fysieke winkel. Hiervoor gebruiken wij open source oplossingen zoals WordPress en Magento. Jouw webshop door ons laten bouwen of laten door ontwikkelen? Een afspraak is zo gemaakt. Neem contact met ons op.

wordpress-logo

WordPress is wereldwijd het grootste content management systeem (CMS) waarmee websites worden gebouwd. Met plugins kun je een webshop functionaliteit toevoegen aan je site, veruit de beste en populairste plugin is WooCommerce. Vergeleken met Magento is het laten maken van een WooCommerce-shop een stuk eenvoudiger. Omdat WordPress een veel lichter systeem is, kost de hosting ook minder.

Wiser-logo

Wiser is een CMS (Content Management Systeem) voor webshops en e-commerce websites in de breedste zin van het woord. Wiser is gericht op gemak voor jou als gebruiker én voor je eindklant. Wiser werkt met modules. Je kiest dus uitsluitend de voor jou relevante functies. Niets meer en niets minder…

Group

Magento-software is bij uitstek het geschiktste webshop systeem voor grote en professionele webshops. Magento is echt ontwikkeld als e-commerce platform en heeft standaard ongelooflijk veel mogelijkheden in de core. Denk aan categoriseren, productvergelijkingen en diverse manieren om met kortingen te werken. Een Magento shop is schaalbaarder dan WordPress en het aanpassen van de software bij omzetgroei is eenvoudig(er). Bovendien is Magento ook geschikter voor multi store management, dus om meerdere webshops te beheren vanuit één omgeving.

Wat moet je nou kiezen?

Of je moet kiezen voor Wiser, Magento of WordPress als webshop systeem, is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste factor is de (actuele en toekomstige) grootte van je webshop. Voor een kleine webshop zal WordPress fijner zijn, omdat het wat makkelijker werkt en een stuk goedkoper is. Kiezen voor Wiser of Magento, dat doe je als je een webshop hebt met veel data/koppelingen of bijvoorbeeld een omzet van tenminste €500.000 per jaar? Ook als je meerdere webshops wilt runnen vanuit één omgeving, zijn Wiser en Magento de beste opties.

webdevelopment_werkwijze

Zo gaan we aan de slag

Voor de ontwikkeling van zowel websites als webshops besteden we aandacht aan 5 vaste elementen.

  • Zo beginnen we met het formuleren van een doel. Welke kant willen we op? Zonder doel, geen succesvolle website of webshop.
  • Onze SEO-specialist voert een zoekwoordenonderzoek uit om zo de websitestructuur te kunnen bepalen.
  • Het design is ook niet onbelangrijk: naast dat de website of -shop mooi moet zijn, moeten bezoekers ook makkelijk hun weg kunnen vinden.
  • Nu is het tijd voor de ontwikkeling van de website of -shop waarbij wij altijd werken met WordPress (en voor webshops WooCommerce).
  • Het is tijd om live te gaan, woehoe! Na livegang houden we je website of -shop in de gaten door middel van Google Analytics.

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Gerke! Vragen? Neem contact met ons op!
gerke-vd-akker
Gerke