menu sluiten
team-nistelrode

Websites

Een website of webshop is veel meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Tuurlijk, je website moet uitstralen waar je als organisatie voor staat. Maar daarnaast wil je er ook je doelgroep mee bereiken. Wij geloven heilig in de wisselwerking tussen techniek, design en marketing. Door tijdens het ontwikkelproces na te denken over een catchy design en aansprekende content voor marketingdoeleinden, creëren we niet alleen een technisch uitstekende website of webshop, maar spreken we ook meteen je doelgroep aan en brengen we hun in contact met jouw bedrijf.

WordPress

Een succesvolle online marketingstrategie start bij een website die aansluit op jouw doelstellingen. Met onze WordPress-websites bepaal je tot in detail het design, de inhoud en de functionaliteit van je site. Vrijwel alles is mogelijk, of het nu om vormgeving, plug-ins of technische integratie gaat. Iedere WordPress-website is maatwerk en gebaseerd op jouw wensen en behoeftes. Wil je meer weten? Je persoonlijke WordPress-team helpt je graag verder.

WordPress Logo - Happy Geeks
Wiser - Happy Geeks

Wiser

Wiser is een CMS (Content Management Systeem) voor webshops en e-commerce websites in de breedste zin van het woord. Wiser is gericht op gemak voor jou als gebruiker en voor je eindklant. Wiser werkt met modules. Je kiest dus uitsluitend de voor jou relevante functies.

Magento 2

Een succesvolle webshop start met een solide CMS zoals Magento 2. Vanwege de geïntegreerde standaard functionaliteiten biedt deze e-commerce oplossing vanaf het vertrekpunt al de juiste input voor jouw webshop. Magento is een CMS dat geschikt is voor zowel 100, als 100.000 producten. Voor elke branche en toepassing helpen wij jou met een vraagstuk.

Magento logo - Happy Geeks

Wil jij ook dag in, dag uit Happy zijn?

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Mark! Vragen? Neem contact met ons op!
Mark-Gruntjes-squashed
Mark