menu sluiten
locatie-eindhoven

Werkwijze

Werkwijze

Fris en gedreven. Een verlengstuk van de klant. Betrokken. Dat is full-service internetbureau Happy Geeks. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte. Lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. Daar worden we iedere dag weer happy van. Jij toch ook? Doordat Happy Geeks als full-service bureau fungeert worden de verschillende disciplines al vanaf de aanvang betrokken bij het project. We onderscheiden drie verschillende stadia: Strategie, Realisatie en Maximalisatie. Onderstaand worden deze stadia toegelicht. happy geeks

Process_explanations_bubbles_Process image

1. Kansen

Kansen Tijdens deze eerste fase gaan we de strategie van het gehele project uitdenken met de verschillende disciplines. Er wordt nagedacht over het doel van de website in relatie tot de uitgesproken wensen en de mogelijkheden binnen het budget. Dit is hét moment om met elkaar ideeën te bedenken en te bepalen of deze toegevoegde waarde hebben aan het doel van de website. Vanuit online marketing bekijken we in deze fase al wat verwacht wordt op gebied van zoekmachineoptimalisatie en kunnen we de kansen onderzoeken op basis van (onder andere) een optioneel zoekwoordenonderzoek. Hier kan vervolgens tijdens de realisatie rekening mee worden gehouden. Waar wordt op gezocht in Google, hoe scoren de concurrenten en waar liggen de kansen?

2. Design & Realisatie

Na de kansen zullen we starten met een creatieve fase: het maken van de designs, op basis van learnings uit de huidige site, cijfers uit (o.a.) Google Analytics, input van de klant en de bestaande huisstijl. Vervolgens kan de ontwikkelaar aan de slag met de realisatie van de website. Dit onder begeleiding van de projectmanager die toeziet op de planning en ervoor zorgt dat de website alle functionaliteiten bevat zoals van tevoren afgesproken. Uiteraard wordt de klant betrokken bij deze fase en op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de website.

Optimalisatie website CRO - Happy Geeks

3. Maximalisatie - onderhoud

Als de website is opgeleverd wordt er op basis van cijfers uit (onder andere) Google Analytics gestuurd op verbetering op basis van de kansen uit de eerste fase. Dan moeten er zoveel mogelijk relevante bezoekers naar de website worden getrokken om uiteindelijk conversies te behalen. Tijdens het gehele traject is er al rekening gehouden met het SEO vriendelijk maken van de website. We spreken hier graag een onderhoudsovereenkomst voor af.

Gaan we samen de passende oplossing vinden?

Neem contact op met Mark! Vragen? Neem contact met ons op!
Mark-Gruntjes-squashed
Mark